GEBRUIK VAN DE SIM KAART IN HET BUITENLAND

 
 

Met Robin Mobile ben je altijd bereikbaar, waar je ook bent.

Met je maand abonnement van Robin Mobile kun je niet alleen binnen Nederland maar ook binnen andere EU-landen gebruik maken van je telefoon om te bellen, te SMS’en en te internetten. Hier gelden wel extra voorwaarden, voor het gebruik van je SIM kaart en specifiek voor het gebruik van het mobiele internet in het buitenland. Deze kun je terugvinden op de pagina GEBRUIK

Ga je op vakantie buiten de EU en wil je gebruik maken van je mobiele telefoon om te bellen, te SMS’en en te internetten, dan heb je EXTRA TEGOED nodig. Wil je vanuit Nederland naar buitenlandse nummers bellen of SMS'en? Dan heb je EXTRA TEGOED nodig. Uiteraard biedt Robin Mobile je hiervoor de scherpste buitenlandtarieven.

Bellen, SMS'en en internetten in andere EU-landen

Je kunt in de EU gebruik maken van je Robin Mobile maand abonnement voor het vaste maandelijkse bedrag dat je betaalt. Hier gelden wel extra voorwaarden, voor het gebruik van je SIM kaart en specifiek voor het gebruik van het mobiele internet in het buitenland. Deze kun je terugvinden op de pagina GEBRUIK

Weet je niet zeker of je vakantiebestemming onder de EU valt? Check het voor de zekerheid hier.

Bellen of SMS'en vanuit Nederland naar het buitenland

Wil je vanuit Nederland naar buitenlandse nummers bellen (internationaal bellen) of SMS'en? Dan heb je hier EXTRA TEGOED voor nodig, omdat hieraan extra kosten verbonden kunnen zijn.

Maar bij Robin Mobile krijg je ook iedere maand GRATIS 100 MINUTEN of SMS om vanuit Nederland naar 45 landen te bellen of te SMS’en

Wanneer je GRATIS 100 MINUTEN of SMS op zijn, dan heb je EXTRA TEGOED nodig. Zie de landentabel hieronder voor de actuele tarieven.

GRATIS 100 MINUTEN of SMS

Als klant van Robin Mobile ontvang je iedere maand GRATIS 100 MINUTEN of SMS om vanuit Nederland naar 45 landen te bellen of te SMS’en. Je hoeft hier verder niets voor in te stellen op je telefoon. Je ontvangt deze iedere maand automatisch. Bij een verbruik van 50%, 80% en 100% ontvang je automatisch een SMS om je te informeren over hoeveel van je GRATIS 100 MINUTEN of SMS je hebt verbruikt.

Bekijk hier voor welke landen je de GRATIS 100 MINUTEN of SMS kunt gebruiken om vanuit Nederland naar het buitenland te bellen of te SMS'en

Bellen, SMS'en en internetten vanaf een bestemming buiten de EU

Wil je gebruik maken van je mobiel in een land dat niet binnen de EU valt? Dan heb je daar EXTRA TEGOED voor nodig om te kunnen bellen, SMS'en en internetten. Dit EXTRA TEGOED kun je op elk moment aanschaffen.

Je ontvangt automatisch een SMS wanneer je saldo van je EXTRA TEGOED onder de € 3,- komt, zodat je tijdig weer een nieuw EXTRA TEGOED kunt aanschaffen.

Raadpleeg de landentabel hieronder voor de actuele tarieven per land. Het enige wat je nog hoeft te doen, is EXTRA TEGOED aanschaffen. Dit kun je doen op elk gewenst moment en vanuit elk gewenst land.

EXTRA TEGOED

EXTRA TEGOED is een soort prepaid tegoed dat je van tevoren en op ieder moment kunt aanschaffen. EXTRA TEGOED heb je nodig om van de volgende diensten gebruik te kunnen maken:

  • Bellen, SMS'en en internetten in het buitenland buiten de EU
  • Bellen en SMS'en vanuit Nederland naar het buitenland
  • Bellen en SMS'en naar 0900- & 0909-premium- en servicenummers

Bezoek de pagina EXTRA TEGOED om direct tegoed aan te schaffen of lees meer over EXTRA TEGOED.

 

Kies hier je land:  • Buiten de EU (roaming): Starttarief 5 cent per gesprek. De tarieven worden per minuut berekend.
  • Bellen naar het buitenland vanuit Nederland: Starttarief 5 cent per gesprek. Tarieven worden per minuut berekend.
  • De genoemde tarieven zijn per minuut en geldig vanaf 1 januari 2019.
  • Alle tarieven zijn inclusief 21% BTW.

Géén verrassingen

Altijd een vast bedrag per maand!
Hulp nodig?
Klik hier voor de Robin Live Chat
×