Waarom nog een mobiel abonnement waar je lange tijd aan vast zit?
Waarom jezelf vastleggen aan een mobiel abonnement waar je lange tijd aan vast zit? Als je zonder limiet in het aantal MB's, SMS en MINUTEN voor een vast bedrag per maand je mobiel kunt gebruiken zonder ergens lange tijd aan vast te zitten?

Mobiel abonnement

Dat kan met SIM only van Robin Mobile! Geniet van ONBEPERKT je mobiel gebruiken zonder limiet in het aantal MB's, SMS en MINUTEN voor een vast bedrag vanaf € 19,95 per maand in Nederland & in andere EU-landen. Je hoeft dus nooit bang te zijn voor een hoge rekening aan het eind van de maand. Bij Robin Mobile kan je je mobiele abonnement per maand opzeggen, dus je bent helemaal vrij. Het enige verschil tussen de mobiele abonnementen is de datasnelheid die je nodig hebt voor jouw behoefte.

mobiel abonnement De voordelen van Robin Mobile op een rij:
•    Onbeperkt aantal MB's, SMS en MINUTEN gebruiken
•    Vast bedrag per maand, vanaf € 19,95
•    Mobiel maand abonnement, dus je zit nergens aan vast
•    4G netwerken van KPN
•    Geen kredietcheck

Dus geen mobiel abonnementen meer waar je lange tijd aan vast zit en kies nu voor Robin Mobile! Een mobiel abonnement, wat maandelijks opzegbaar is. Stap eenvoudig GRATIS over met behoud van je mobiele telefoonnummer.

Bestel Robin Mobile
Robin Mobile is online via deze website verkrijgbaar. De Robin Mobile SIM only Simpack ook exclusief verkrijgbaar bij één van de Primera winkels. Wil je nu ook onbeperkt van Robin Mobile? Ga dan meteen door naar maand abonnementen.

 

NU OVERSTAPPEN

 

Géén verrassingen

Altijd een vast bedrag per maand!
Hulp nodig?
Klik hier voor de Robin Live Chat
×