Zo iets...Zoiets - Pimp je selfie app Facetuni

Facetune is een populaire fotobewerkingsapp voor iOS en Android, speciaal gericht op het perfectioneren van je selfies. Iedereen doet het, dus iedereen moet het. Je kunt er onder meer je lach mee vergroten, je huid verjongen, je puistjes wegwerken, je tanden bleken, de kringen onder je ogen wegtoveren, je grijze haren verbergen, je neus opnieuw vormgeven en de kleur van je ogen veranderen. De kans is vrij groot dat je vrienden niet meer zien dat jij het bent en dat de mensen uit de virtuele wereld je in het echt straal voorbijlopen, maar op de social media's zie je er in ieder geval op je Hollywood-best uit. Kost je € 3,99, maar dan ben je ook tien jaar jonger.
 

Maar dan voor niets...Maar dan voor niets - Pimp je selfie app Aviary

Aviary voor iOS en Android is dan wel gratis, maar je kunt je tanden er net zo wit mee maken, je huid net zo egaal en je ogen net zo intens als met Facetune. Bovendien kun je er ook nog andersoortige foto's dan je selfies mee bewerken! Vroeger maakten mensen nog wel eens foto's van de omgeving, zonder hun eigen hoofd op de voorgrond en ook met dit soort beelden weet Aviary raad. Je kunt je foto's bijsnijden, scherper maken, optimaliseren, of voorzien van allerlei filters die je foto bijvoorbeeld een ouderwets of een warm tintje geven. Naast de gratis tools en effecten kun je in de app extra filters aanschaffen, maar dat is niet noodzakelijk.

Het enige minpuntje van deze apps is dat wij ons niet meer op straat durven te vertonen. Onze whitening tandpasta en onze gezichtscrème zijn veel minder effectief dan de virtuele versies, dus de Robin Mobile redactie houdt de gordijnen gesloten en laat de boodschappen voortaan aan huis bezorgen...
 

Géén verrassingen

Altijd een vast bedrag per maand!
Hulp nodig?
Klik hier voor de Robin Live Chat
×