Robin Mobile hoofdsponsor van Robin Rotterdam Unlimited
Robin Mobile was officieel hoofdsponsor van het nieuwe zesdaagse internationale city-event Rotterdam Unlimited. Als onderdeel van de sponsoring overeenkomst is de naam Robin toegevoegd aan het evenement. Hierdoor gaat het festival de komende tijd door het leven als ‘Robin Rotterdam Unlimited’. Door zich te verbinden aan het festival draagt Robin Mobile zowel bij aan zijn naamsbekendheid en doet de mobiele aanbieder iets terug voor de stad Rotterdam.
 
Robin Rotterdam UnlimitedRobin Rotterdam Unlimited en Robin Mobile brengen, geheel tegen de stroom in, iets nieuws. De Rotterdamse partijen bundelen hun krachten om van Robin Rotterdam Unlimited een groot feest te maken. Het internationale city-event brengt een bron van vernieuwing op het gebied van muziek, cultuur, dans, carnaval en poëzie. “Robin Rotterdam Unlimited is een perfecte match met Robin Mobile,” zegt Wilfred Rottier, CEO en oprichter van Robin Mobile. “Enerzijds omdat we ook ‘unlimited’ aan onze klanten aanbieden, maar meer nog omdat beide organisaties vernieuwend zijn. Dat ik als geboren en getogen Rotterdammer graag iets voor de stad terug doe spreekt natuurlijk ook voor zich. Voor Robin Mobile is de overeenkomst met Rotterdam Unlimited een belangrijke stap om de boodschap van het merk uit te dragen.”
 


Guus Dutrieux, directeur van organisator DUCOS Productions: “Robin Mobile zet als nieuwe telecomaanbieder de belangen van de consument voorop. Er is durf en lef nodig om zoiets te doen en daarom sluit Robin Mobile zo goed aan bij Rotterdam Unlimited. Ons festival is een internationaal evenement waarin we sterk staan door samenwerking en een culturele spiegel bieden op de kern van hedendaagse metropoolsteden als Rotterdam. We bieden een gratis programma vol met muziek, dans en poëzie op podia op het Hofplein, Churchillplein, het Grote Kerkplein en kleinere optredens in de rest van het centrum. Daarnaast zijn er betaalde specials voor de liefhebbers op binnenlocaties als Corso Rotterdam, De Doelen en de Rotterdamse Schouwburg. Uiteraard trekt op de zaterdag ook de Zomercarnaval Straatparade door het centrum van Rotterdam.”
 


Alle informatie over het evenement is te vinden op:
http://www.rotterdamunlimited.com/

Géén verrassingen

Altijd een vast bedrag per maand!
Hulp nodig?
Klik hier voor de Robin Live Chat
×