SIM ONLY ABONNEMENT

 

SIM Only van Robin Mobile

Bij het SIM Only maand abonnement van Robin Mobile krijg je een ONBEPERKT AANTAL MB's, SMS & MINUTEN. Dat allemaal voor één vast bedrag per maand!

 
MAAND ABONNEMENTEN


   
  • Onbeperkt aantal MB's
  • Onbeperkt aantal SMS
  • Onbeperkt aantal MINUTEN
  • Voor een vast bedrag per maand
  • Maand abonnement
  • GRATIS buitenland voordelen
  • KPN 4G netwerken
  • Gratis nummerbehoud

SIM Only vergelijken

Wist je dat onze klanten de SIM Only van Robin Mobile met een 9,3 beoordelen op de onafhankelijke review partner KiyOh?

Wist je dat in de SIM Only mobiele abonnementen vergelijker van de Consumentenbond, de maand abonnementen van Robin Mobile, in september 2017 de eerste positie behaalde voor maandelijks opzegbare SIM Only met een onbeperkt aantal MB's SMS & MINUTEN?

Wil je graag nog even verder vergelijken? Bij het vergelijken van SIM Only maand abonnementen kun je gebruik maken van bijvoorbeeld simonly.nl, bellen.com, Simonlyabonnement.nl of telefoon.nl. Hier worden SIM Only vergelijken gemaakt op bijvoorbeeld onbeperkt aantal  INTERNET MB's, SMS & MINUTEN. 

Nummer 1 SIM Only

Bestel het beste SIM Only abonnement

Nooit meer buiten je bundel gaan met de SIM Only van Robin Mobile! Met het SIM Only maand abonnement betaal je altijd hetzelfde bedrag én krijg je standaard GRATIS buitenland voordelen! Vanaf € 19,95 per maand heb je dus ONBEPERKT SIM ONLY! Kies het maand abonnement dat het beste bij je past en bestel snel het SIM Only abonnement van Robin Mobile!

   
 
NU BESTELLEN

Meer SIM Only informatie:

Wat is sim only?
SIM Only abonnementen zijn mobiele telefoon abonnementen zonder toestel. Bij een SIM Only abonnement moet je zelf zorgen voor je toestel.

Wat krijg ik als ik een SIM Only abonnement aanschaf?
Als je een SIM Only abonnement van Robin Mobile aanschaft ontvang je een triple SIM kaart (Gewoon, Micro en Nano). Deze SIM kaart is geschikt voor alle mobiele telefoons en tablets. De SIM kaart moet eerst geactiveerd worden op de MyRobin omgeving. Hierna kan de SIM Only SIM kaart in je telefoon worden geplaatst . De SIM kaart zal binnen 20 minuten op het netwerkt aangemeld zijn. Hierna kun je onbeperkt je SIM Only gebruiken.

De voordelen van een SIM Only abonnement
Vaak is een SIM Only abonnement goedkoper dan een abonnementsvorm waarbij een toestel wordt geleverd. De aanbieder van het abonnement met toestel moet namelijk ook de kosten van het geleverde toestel terugverdienen. Dat is gelijk ook de reden dat als er een toestel wordt meegeleverd, je een langdurig aan een contract vast zit. Kortom: bij een SIM Only abonnement zijn de maandelijkse kosten veel lager en zit je vaak niet lang vast aan een contract.

Voor wie is SIM Only bedoeld?
Sim Only is bedoeld voor iedereen die al een mobiele telefoon heeft of een los toestel heeft gekocht. Je bent meestal goedkoper uit door een SIM Only abonnement af te sluiten en een toestel 'los' te kopen.

Wat kan ik met een SIM Only abonnement?
Met een SIM Only abonnement kun je mobiel bellen, SMS’en en internetten. Meestal betaal je voor de losse minuten, SMS’jes en MB’s die je per maand gebruikt. Vaak worden er ook vooraf bundels afgesproken. Als je meer gebruikt dan de afspraak dan moet je vaak flink bij betalen voor je SIM Only abonnement. Dit geldt niet voor de SIM Only van Robin Mobile, want bij ons heb je altijd een onbeperkt aantal MINUTEN, SMS en MB’s. Daarom betaal je nooit meer dan je vaste maandbedrag!
 
Robin Mobile enige Sim Only aanbieder in 487 Primera-winkels  22 september, 2016 om 10:00
Een dilemma voor iedere bewindvoerder: het (SIM Only) abonnement voor de mobiele telefoon Op de maandelijkse kosten van de mobiele telefoon is maar moeilijk grip te krijgen en onverwacht hoge telefoonrekeningen kunnen cliënten van bewindvoerders in nog grotere financiële problemen brengen dan ze al zaten. Als bewindvoerder kun je dit risico moeilijk wegnemen, want hoe voorkom je dat mensen buiten hun bundel internetten of telefoneren en daardoor onverwacht hoge rekeningen veroorzaken? Mobiele provider Robin Mobile heeft een oplossing voor dit probleem: een SIM Only met een onbeperkt aantal MB’s, SMS en MINUTEN voor één vast bedrag per maand zodat klanten nooit meer buiten hun bundel kunnen gaan. Dus géén onverwachte kosten achteraf en dus géén risico voor het financieel beheer. Lees meer over de SIM Only van Robin Mobile voor bewindvoerders  7 november, 2016 om 11:00
Momenteel zijn er 3 verschillende SIM Only kaarten die gebruikt worden in mobiele telefoons. Dit zijn een gewone SIM Only kaart, een micro SIM only kaart of een nano SIM Only kaart. Robin Mobile levert je de zogenaamde triple SIM kaart die direct geschikt is voor alle mobiele telefoons en tablets. Na ontvangst van de SIM kaart dien je deze passend te maken voor je mobiele telefoon of tablet. Klik hier om de aanwijzigen te volgen hoe je je SIM Only kaart passend kunt maken.

Géén verrassingen

Altijd een vast bedrag per maand!
Hulp nodig?
Klik hier voor de Robin Live Chat
×