Kies je gewenste maand abonnement

Robin Entree 4G SIM ONLY MAAND ABONNEMENT Voldoende mobiel internet
(max. 1,0 Mbps)
4G SIM Only 4G
per maand
 • Onbeperkt aantal MB's, SMS & MINUTEN
 • GRATIS buitenland voordelen
 • Download max. 1,0 Mbps
 • Upload max. 0,4 Mbps
 • Éénmalig € 9,95 SIM kaart

Voorwaarden gebruik SIM kaart
Robin Junior 4G SIM ONLY MAAND ABONNEMENT Lekker snel mobiel internet
(max. 5,0 Mbps)
4G SIM Only 4G
€ 19,95 per maand
 • Onbeperkt aantal MB's, SMS & MINUTEN
 • GRATIS buitenland voordelen
 • Download max. 5,0 Mbps
 • Upload max. 1,0 Mbps
 • Éénmalig € 9,95 SIM kaart

Voorwaarden gebruik SIM kaart
Robin Super Snel 4G SIM ONLY MAAND ABONNEMENT Ontzettend snel mobiel internet
(max. 15,0 Mbps)
4G SIM Only 4G
€ 34,95 per maand
 • Onbeperkt aantal MB's, SMS & MINUTEN
 • GRATIS buitenland voordelen
 • Download max. 15,0 Mbps
 • Upload max. 2,0 Mbps
 • Éénmalig € 9,95 SIM kaart

Voorwaarden gebruik SIM kaart
Robin Pijl Snel 4G SIM ONLY MAAND ABONNEMENT Razend snel mobiel internet
(max. 25,0 Mbps)
4G SIM Only 4G
€ 39,95 per maand
 • Onbeperkt aantal MB's, SMS & MINUTEN
 • GRATIS buitenland voordelen
 • Download max. 25,0 Mbps
 • Upload max. 10,0 Mbps
 • Éénmalig € 9,95 SIM kaart

Voorwaarden gebruik SIM kaart

Liever alleen een onbeperkt aantal SMS & MINUTEN?

Robin Bel & sms SIM ONLY MAAND ABONNEMENT
 • Onbeperkt aantal SMS & MINUTEN
 • GRATIS buitenland voordelen
 • GRATIS Nummerbehoud
 • Maandelijks aanpasbaar

Voorwaarden gebruik SIM kaart
BESTEL NU

Belangrijk om te weten over het gebruik van de SIM kaart

Aan het gebruik van de SIM kaart zijn voorwaarden verbonden om fraude, misbruik en oneigenlijk en/of onbedoeld gebruik te voorkomen. Zo is het onder andere in Nederland en het buitenland niet toegestaan om:

 • De SIM kaart te gebruiken als vervanging en/of alternatief voor een vaste internet- of kabelverbinding
 • De SIM kaart te gebruiken om een WiFi-netwerk te maken, zodat meerdere mensen hiervan gebruik kunnen maken
 • De SIM kaart en/of je abonnement te delen met anderen/derden, ook niet binnen het gezin of vriendenkring
 • De SIM kaart te gebruiken als data-only abonnement waarbij alleen gebruik wordt gemaakt van het mobiele internet
 • De SIM kaart permanent, semi-permanent en/of langdurig als mobiele internetverbinding te gebruiken in het buitenland
 • De SIM kaart uitsluitend tijdelijk te gebruiken voor vakantie in binnen- en buitenland als alternatief voor een WiFi-verbinding

Lees hier alles over de complete spelregels en voorwaarden voor het Gebruik van de SIM kaart. 
 

Welk SIM Only maand abonnement past het beste bij mij?

Afhankelijk van hoe en waarvoor jij je mobiele telefoon wilt gebruiken, kun je kiezen uit verschillende SIM Only maand abonnementen. Het enige verschil tussen de SIM Only maand abonnementen is de datasnelheid die je nodig hebt voor jouw persoonlijke behoeften.
 

Robin
Entree 4G
Robin
junior 4G
Robin
gewoon snel 4G
Robin
super snel 4G
Robin
pijl snel 4G
Whatsapp
Twitter
iMessage
Instant messaging
E-mailen
Websites bezoeken
Facebook
Instagram
Snapchat
Non-streaming navigatie
Nieuws / kranten lezen
Informatie raadplegen
Weer bekijken
Internet radio luisteren
Internet bellen
Streaming audio luisteren
YouTube filmpjes bekijken
Internet video bellen
Streaming navigatie
Uitzending gemist / RTL XL -
HD video bekijken -
Robin
Entree 4G


Robin
Junior 4G


Robin
Gewoon Snel 4G


Robin
Super Snel 4G


Robin
Pijl Snel 4G-  = niet mogelijk   
= matig   
= redelijk   
= normaal   
= goed   
= uitstekend   


Meer over SIM Only

SIM Only maand abonnementen van Robin Mobile

Ben je toe aan een nieuw maand abonnement, maar heb je nog een goedwerkende mobiele telefoon? Kies dan voor een SIM Only maand abonnement van Robin Mobile. Dit is een abonnement waarbij je geen toestel hoeft aan te schaffen. Hierdoor ben je goedkoper uit omdat je kosten van een nieuwe telefoon bespaart. Bovendien kun je een met een SIM Only abonnement van Robin Mobile onbeperkt bellen, SMS’en en een aantal internet MB’s gebruiken en dat allemaal voor een vast bedrag per maand. Da’s pas zekerheid!
 

SIM Only onbeperkt internet MB’s

Een groot voordeel van Robin Mobile is dat je met de SIM Only een onbeperkt aantal internet MB’s kunt gebruiken. Zo kun je nooit buiten je bundel gaan en heb je achteraf nooit onverwachte kosten. Kijk hier voor meer informatie over SIM Only onbeperkt aantal internet MB’s gebruiken.

SIM Only onbeperkt bellen en sms’en

Ook kun je bij Robin Mobile met de SIM Only onbeperkt bellen en SMS’en voor een vast bedrag per maand. Al vanaf € 19,95 per maand heb je SIM Only met onbeperkt MB’s, SMS & MINUTEN! Kijk hier voor meer informatie over SIM Only onbeperkt bellen.

Robin Mobile SIM Only in het buitenland

Met het Robin Mobile SIM Only maand abonnement ben je altijd bereikbaar, waar je ook bent. Met het SIM Only maand abonnement van Robin Mobile kun je niet alleen binnen Nederland maar ook binnen andere EU-landen gebruik maken van je SIM Only om te bellen, te SMS’en en te internetten. Hier gelden wel extra voorwaarden, voor het gebruik van je SIM Only kaart en specifiek voor het gebruik van het mobiele internet in het buitenland. Deze kun je terugvinden op de pagina www.robinmobile.nl/gebruik

Ga je op vakantie buiten de EU en wil je gebruik maken van je mobiele telefoon om te bellen, te SMS’en en te internetten met je SIM Only maand abonnement, dan heb je EXTRA TEGOED nodig. Wil je vanuit Nederland naar buitenlandse nummers bellen of SMS'en met je SIM Only? Dan heb je ook EXTRA TEGOED nodig. Uiteraard biedt Robin Mobile je hiervoor de scherpste buitenlandtarieven voor je SIM Only maand abonnement.

GRATIS 100 MINUTEN of SMS bij jouw SIM Only maand abonnement

Als klant van Robin Mobile ontvang je iedere maand bij jouw SIM Only maand abonnement GRATIS 100 MINUTEN of SMS om vanuit Nederland naar 45 landen te bellen of te SMS’en. Je hoeft hier verder niets voor in te stellen op je telefoon je SIM Only kaart. Je ontvangt deze iedere maand automatisch. Bij een verbruik van 50%, 80% en 100% ontvang je automatisch een SMS om je te informeren over hoeveel van je GRATIS 100 MINUTEN of SMS je hebt verbruikt.

Bekijk hier voor welke landen je de GRATIS 100 MINUTEN of SMS kunt gebruiken om vanuit Nederland naar het buitenland te bellen of te SMS'en.

Meer SIM Only informatie:

Wat is SIM Only? De naam zegt het eigenlijk al: een SIM Only abonnement is een mobiel abonnement waarbij je alleen een nieuwe simkaart aanschaft. Ideaal wanneer je huidige toestel nog in prima staat verkeert.

De voordelen van een SIM Only abonnement

Vaak is een SIM Only abonnement goedkoper dan een abonnementsvorm waarbij een nieuw toestel wordt geleverd. Je hoeft immers geen kosten voor een telefoon te betalen. Bovendien zit je met een abonnement mét toestel vaak vast aan een langdurig contract, omdat de mobiele provider de kosten van het toestel terug moet verdienen. Met een SIM Only abonnement van Robin Mobile is dit niet het geval.

Waarom een SIM Only van Robin Mobile?

Onze klanten beoordelen de SIM only abonnementen van Robin Mobile gemiddeld met een 9,3 bij de onafhankelijke review partner KiyOh!

​Bij Robin Mobile zit je niet vast aan langlopende contracten, maar profiteer je van de voordelen van een maand abonnement. Wil je bijvoorbeeld liever een SIM only abonnement met een lagere of juist hogere datasnelheid? Je abonnement is maandelijks aanpasbaar.

SIM kaart

Welk type SIM kaart krijg ik bij een SIM Only maand abonnement van Robin Mobile? Momenteel bestaan er drie verschillende SIM Only kaarten: standaard, micro en nano formaat. Als je voor een SIM Only abonnement van Robin Mobile kiest ontvang je een zogenaamde triple SIM kaart (standaard, micro en nano formaat). Deze SIM kaart is geschikt voor alle mobiele telefoons en kun je zelf aanpassen naar het juiste formaat. Kijk hier hoe je de Simkaart passend kunt maken voor jouw device.

SIM Only voor mensen onder bewind

Een dilemma voor iedere bewindvoerder/budgetbeheerder is het mobiele telefoonabonnement. Op de maandelijkse kosten van de mobiele telefoon is maar moeilijk grip te krijgen en onverwacht hoge telefoonrekeningen kunnen cliënten van bewindvoerders in nog grotere financiële problemen brengen. Als bewindvoerder kun je dit risico moeilijk wegnemen, want hoe voorkom je dat mensen buiten hun bundel internetten en/of telefoneren en daardoor onverwacht hoge rekeningen krijgen? De oplossing is een SIM Only maand abonnement van Robin Mobile met onbeperkt aantal MB’s, SMS & MINUTEN voor een vast bedrag per maand. Zo kunnen cliënten nooit meer buiten hun bundel gaan en met onverwacht hoge rekeningen komen te zitten. Geen risico voor het financieël beheer dus. Lees meer over Sim Only abonnementen van Robin Mobile voor bewindvoerders.

Géén verrassingen

Altijd een vast bedrag per maand!
Hulp nodig?
Klik hier voor de Robin Live Chat
×