ONBEPERKT AANTAL MB'S, SMS & MINUTEN

Nooit méér betalen, da's pas zekerheid

Of het nu gaat om onbeperkt bellen en SMS’en naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland of het verbruik van een onbeperkt aantal MB's voor mobiel internet, met Robin Mobile kun je dit doen voor een vast bedrag vanaf € 19,95 per maand! 

 
“ Met Robin Mobile SIM only heb je de vrijheid om een ONBEPERKT AANTAL MB's, SMS & MINUTEN te gebruiken voor een vast bedrag per maand, da's pas zekerheid! ”
Onbeperkt internet MB's, SMS en bellen

Altijd verzekerd van goede kwaliteit en netwerkdekking

Het mobiele internet van KPN, op het 4G-netwerk, heeft een uitstekende kwaliteit. En heel belangrijk: jij kiest de snelheid die je nodig hebt om mobiel te kunnen internetten, zonder limiet in het aantal MB's dat je verbruikt! Robin Mobile is hiermee de eerste en vooralsnog enige mobiele aanbieder met een dergelijk SIM only aanbod. Robin Mobile is er namelijk van overtuigd dat het anders kán en móet. Het aanbod van Robin Mobile is dan ook heel transparant en eenvoudig; het biedt je zekerheid en onbezorgdheid! Zo eenvoudig kan het zijn! Een ONBEPERKT aantal MB's, SMS en MINUTEN in Nederland voor een vast bedrag per maand, dus nooit meer buiten je bundel gaan. Lees alles over de Fair Use Policy per maand abonnement op de pagina Gebruik.

Afhankelijk van hoe en waarvoor jij je mobiele telefoon wilt gebruiken, kun je kiezen uit verschillende maand abonnementen. Het enige verschil tussen de maand abonnementen is de datasnelheid die je nodig hebt voor jouw persoonlijke behoeften. Ook het overstappen van je huidige mobiele aanbieder naar Robin Mobile is heel eenvoudig. Hoe eenvoudig? Lees er alles over op de pagina Overstappen! Wil je meer weten over het gebruik van de Robin Mobile SIM kaart? Kijk dan op de pagina Gebruik.

 
Robin Mobile mobiel abonnement
 
 
“ Robin Mobile maakt gebruik van de mobiele netwerken van KPN waardoor je altijd verzekerd bent van een uitstekende kwaliteit en zeer goede netwerkdekking ”


Volledige vrijheid en zekerheid! 

Robin Mobile houdt zich niet bezig met allerlei lokkertjes om je als klant voor langere tijd te 'binden'. Wij geloven niet in contracten waar je voor langere tijd aan vastzit. Je hebt de vrijheid om direct naar een andere mobiele aanbieder over te stappen als je niet tevreden bent. Dus een ONBEPERKT AANTAL MB's, SMS & MINUTEN voor een vast bedrag, zonder dat je hier voor langere tijd aan vastzit.

 
Als klant betaal je éénmalig € 9,95 voor je SIM kaart. Er zijn geen verborgen en onnodige kosten. Maak je in het buitenland gebruik van je mobiel, bel of SMS je regelmatig naar het buitenland of wil je naar speciale premium- of servicenummers SMS’en of bellen? Dit doe je bij Robin Mobile tegen haarscherpe tarieven vanuit een EXTRA TEGOED dat je met één klik of SMS kunt aanschaffen. Met Robin Mobile heb je de hele wereld binnen handbereik. En zo hoort het, vindt Robin Mobile! 
 

GRATIS BUITENLAND VOORDELEN VOOR ALLE KLANTEN

Bovenop het onbeperkte aantal MB’s, SMS en MINUTEN in Nederland voor een vast bedrag per maand ontvang je automatisch nog eens extra:
 
  • GRATIS 100 MINUTEN of SMS per maand om vanuit Nederland naar 45 landen te bellen of te SMS'en.
Meer informatie over de GRATIS voordelen kun je vinden op de pagina BUITENLAND.
 
“ Een onbeperkt aantal MB's, SMS en MINUTEN. Bij Robin Mobile bepaal je zelf de manier van communiceren via je mobiele telefoon of tablet, zonder dat je ooit nog buiten je bundel of abonnement gaat ”
Bij het mobiel abonnement van Robin Mobile heb je de vrijheid om te communiceren zonder dat je buiten je bundel gaat!

Hoe werkt het?

Nadat je je hebt aangemeld bij Robin Mobile ontvang je binnen 2 werkdagen je SIM kaart via de gewone/regulieren post. 

Als je bij je aanmelding nummerbehoud hebt aangegeven, dan vragen we je eerst om nummerbehoud binnen MyRobin af te ronden op de website van Robin Mobile. Je abonnement wordt dan automatisch bij je huidige mobiele aanbieder opgezegd en je huidige nummer wordt dan ook automatisch overgezet op je Robin Mobile SIM kaart na de opzegtermijn bij je huidige mobiele aanbieder. Nadat je huidige mobiele nummer is overgezet op je Robin Mobile SIM kaart wordt deze automatisch geactiveerd. Je leest hier alles over op de pagina Overstappen.

Als je bij je aanmelding hebt aangegeven geen gebruik te willen maken van nummerbehoud dan dien je zelf de SIM kaart eerst op de website van Robin Mobile te activeren binnen je eigen MyRobin omgeving. Zodra je dit gedaan hebt, gaat de maandelijkse periode in en kun je met  30 minuten gebruik maken van een ONBEPERKT AANTAL MB's, SMS & MINUTEN.
 

Onbeperkt internet MB's, SMS en bellen bij het Robin Mobile abonnement
“ Binnen je eigen MyRobin omgeving kun je veel informatie terugvinden en regelen, zoals het aanschaffen van EXTRA TEGOED voor gebruik in het buitenland, het bellen en SMS’en naar het buitenland en het bellen en SMS’en naar speciale premium- of servicenummers ”


​Je eigen MyRobin omgeving is ook terug te vinden in de GRATIS app die je kunt downloaden. De Robin Mobile app is beschikbaar voor Apple iOS, Android, BlackBerry en Windows telefoons en tablets. Op de pagina Downloads kun je direct de GRATIS Robin Mobile app downloaden.
 

NU OVERSTAPPEN

Géén verrassingen

Altijd een vast bedrag per maand!
Hulp nodig?
Klik hier voor de Robin Live Chat
×