REVIEWS OVER ROBIN MOBILE

 
review Robin Mobile op bellen.com

Naam: Jeffrey Gazendam
Website: Bellen.com
klantervaring/beoordeling/review Robin Mobile


Super tevreden over RobinMobile. Zit nu aantal maanden bij ze en kan geen slecht punt ontdekken. De andere providers verdienen goud geld aan mensen die buiten hun (internet) bundel gaan. Dat risico loop je niet bij RobinMobile want alles is onbeperkt. En als je niet tevreden bent is het maandelijks opzegbaar! Die wurg contracten bij andere providers van 1 of 2 jaar vind ik nergens voor nodig. Letterlijk miljoenen mensen die zich daarmee laten belazeren, gewoon omdat ze deze gang van zaken gewend zijn. Blijkbaar kan dat toch anders! RobinMobile is mijn inziens oprecht de Robin Hood op de telecom-providermarkt.  


Naam: Sies
Website: ervaringensite.nl
klantervaring/beoordeling/review Robin Mobile


Ben al vanaf het begin member bij Robin Mobile en super tevreden. Mijn vrouw net aangesloten en heb netjes de wervingskosten gekregen. Allebei maken we gebruik van het 4G abonnement en volgens mij werkt het allemaal prima. Het internet is snel en krijg nooit problemen. ....
 
beoordeling Robin Mobile op ervaringensite.nl

review Robin Mobile op nederlandreview.nl

Naam: Jackelien E.
Website: nederlandreview.nl
klantervaring/beoordeling/review Robin Mobile


Robin Mobile - Beste abonnement ooit! Mijn sim abbonnement liep af dus had nog wel een mobiel maar geen belminuten. Robin mobile gedaan. Nog nooit zo makkelijk besteld (goed overzicht op de wbesite wat/wat is) en binnen 2 dagen kon ik weer bellen met hetzelfde nummer! Tevreden klant hier!  


Naam: Achtmaal
Website: Overstapervaringen.nl
klantervaring/beoordeling/review Robin Mobile


Echt een top provider. Overstappen met mijn nummer verliep werkelijk vlekkeloos en binnen 3 dagen was mijn nummer overgezet. Uitermate vriendelijke en behulpzame klantenservice. Je krijgt direct antwoord op je vraag en dat is wel uniek. Geen verhaal van “we gaan het uitzoeken en komen hierop terug” maar direct een gericht en duidelijk antwoord op je vraag. Nog nooit een provider meegemaakt waar je echt persoonlijk en snel zo goed geholpen wordt. Zeker een aanrader en nee ik heb geen aandelen in het bedrijf hahahahahaha. 
beoordeling Robin Mobile op overstapervaringen

review Robin Mobile op bellen.com

Naam: Mike
Website: Bellen.com
klantervaring/beoordeling/review Robin Mobile


Fijne provider die vertraging op haar netwerk serieus aanpakt. Zodra de snelheid niet gehaald wordt kloppen ze direct bij KPN aan en lossen het binnen enkele dagen op. Prima bereik en stabiele verbinding want KPN netwerk. Ik haal een internetsnelheid met speedtest down gemiddeld 0,74 Mbps en up 0,22 Mbps, echt onbeperkt! I`m a happy camper
 


Naam: Martijn
Website: Smartphone.nl
klantervaring/beoordeling/review Robin Mobile


k ben heel erg blij met Robin Mobile. Terecht het hoogste cijfer bij de Consumentenbond ! Vier tientjes per maand voor onbeperkt bellen, sms, en Internet. Ik bel er soms klanten mee (collega`s vroegen: "Dat doe je toch niet met je mobiel?" "Ik mag onbeperkt bellen" zei ik, en ze werden meteen nieuwsgierig naar mn provider Ik kijk in de trein naar Nederland 1, 2, of 3 via de NPO app, of naar Netflix, of luister naar Internet-radio zonder me druk te hoeven maken over een vervelende waarschuwende sms dat ik moet oppassen met mijn datalimiet Kortom: Aanradertje
 
beoordeling Robin Mobile op Smartphone.nl

klantbeoordeling Robin Mobile op consumentenbond.nl


Naam: J. Woudstra
Website: Consumentenbond.nl
klantervaring/beoordeling/review Robin Mobile


Sinds een half jaar maken bijna alle leden van ons gezin gebruik van Robin. Iedereen heeft een smartphone en doorgaans zijn we veel onderweg waardoor er veel gecommuniceerd of geraadpleegd moet worden. Wij zijn heel erg blij met Robin, het scheelt ons maandelijks enorm. Nooit meer verrassingsrekeningen, je weet echt waar je aan toe bent.
 

 

Naam: Anoniem
Website: Ervaringensite.nl
klantervaring/beoordeling/review Robin Mobile


Ik ben een trotse klant bij Robin Mobile. Ik heb online vergeleken en de keuze gemaakt voor Robin Mobile op basis van de prijs. Aangezien het een nieuwe speler is kon ik niet veel vinden over de kwaliteit en service dus het was een gok. Maar ik ben zo gelukkig met ze. Prijs is top, service is top en kwaliteit is ook geweldig.
 
klantervaring Robin Mobile op ervaringensite.nl

klantenboordeling Robin Mobile bij Kiyoh


Naam: Peter
Website: Kiyoh.nl
klantervaring/beoordeling/review Robin Mobile


ben nu inmiddels meer dan een jaar bij robin. Erg tevreden, en nooit meer gezeur met datalimieten of belminuten die overschreden worden. Helemaal top Ben zelf geen grootverbruiker, maar het is gewoon fijn om niet gelimiteerd te zijn.
 


Naam: Cliftem
Website: Overstapervaringen.nl
klantervaring/beoordeling/review Robin Mobile


Ik vond het niet normaal hoe leuk en snel ik behandeld ben door robin mobile. aanrader voor alle.. Videostreamin is lekker en stabiel.. Nog geen een klacht na 1 week gebruik.. Go Hood !!  
 
reviews Robin Mobile op Overstap Ervaringen

beoordeling SIM ONLY RADAR over Robin Mobile
 

Naam: Dirk de Pree
Website: Simonlyradar.nl
klantervaring/beoordeling/review Robin Mobile


Ik ben behoorlijk tevreden met mijn provider Robin-Mobile. Ik kan onbeperkt bellen, smsen en internetten. Dat voor een bedrag van 39,95 per maand. Ze maken gebruik van het KPN netwerk wat bekend staat als het beste netwerk van Nederland. Ik heb dus een prima bereik in de meeste gevallen. De klantenservice is wat mij betreft prima, als een vraag heb je via de livechat op de site van robin terecht. En als die offline kun je de vraag via mail sturen. En ze proberen echt zo snel mogelijk en vriendelijk je vragen of eventuele problemen op te lossen. Dus wat mij betreft een prima provider.
 

 

Naam: D
Website: Reviewspot.nl
klantervaring/beoordeling/review Robin Mobile


Heb zins 1 juni Robin Mobile en ben echt heel tevreden Ik heb in de eerste dag 1380 mb verbruikt en de snelheid is nog steeds even snel Goede dekking met het KPN netwerkPrijs kwaliteit verhouding is PERFECT
 
review Robin Mobile op bellen.com

Robin Mobile beoordeeld op Sim only UPDATE
 

Naam: Giel
Website: Simonlyupdate.nl
klantervaring/beoordeling/review Robin Mobile


Robin Mobile is echt top! Ik heb een product besteld en ik kon voor het eerst daadwerkelijk ONBEPERKT bellen, SMS’en en Internetten. De service is goed en voor mij voldeed het goedkoopste pakket prima. In eerste instantie wist ik het niet zeker, maar ik heb het toch besteld. Toen ik het er eenmaal toch op had gegokt bleek het dat ze al hun beloftes nakwamen. Altijd een vast bedrag per maand, je kunt er door geen een manier overheen gaan, alles is namelijk toch onbeperkt. Ik heb er geen spijt van gehad en Robin Mobile is voor mij de beste op de markt. Ik ga nooit meer overstappen, zo hoef ik nooit meer honderden euro’s te betalen omdat ik buiten mijn abonnement ben gegaan.  
 

 

Naam: Neslo
Website: Kiyoh.nl
klantervaring/beoordeling/review Robin Mobile


Snelle reacties middels mail als ik vragen heb en na hoge rekeningen van abonnementen die ik voor mijn dochter had is dit echt top want je weet waar je aan toe bent! Maandelijks opzegbaar en snelle overzichtelijke site! Via mail zelfs in het weekend antwoord ( van Willem ) en nu net m'n 2e nr ook bij jullie afgesloten!
 
klantenervaringen Robin Mobile Kiyoh

bevindingen Robin Mobile op Mobiel voor Studenten


Naam: Chantal
Website: Mobielvoorstudenten.nl
klantervaring/beoordeling/review Robin Mobile


Ik heb een maand geleden een abbo afgesloten en het werkt perfect. Voor de iphone 5 een nano besteld en voor een bedrag kan ik me helemaal uitleven met bellen en surfen. Bereik is ook overal helemaal goed. Uitvinding dit. Bye bye ...
 
 

Naam: Eric
Website: Preferenso.nl
klantervaring/beoordeling/review Robin Mobile


Ben gisteren overgestapt naar dit bedrijf, en me zeggen dit is 100% verlopen Nummerbehoud op de afgesproken tijd, terwijl me abonnement bij vorige provider nog tot einde van de maand doorloopt, ik vind robinmobile een perfecte oplossing voor diegene die veel bellen
 
Reviews Robin Mobile op Preferenso<!
 
NU OVERSTAPPEN

Géén verrassingen

Altijd een vast bedrag per maand!
Hulp nodig?
Klik hier voor de Robin Live Chat
×