Net zo iets,
maar dan voor niets

 

In de nieuwe Budget Mobiel rubriek ‘Net zo iets, maar dan voor niets’ zoeken wij voor jou naar gratis alternatieven voor populaire betaalde apps. Niet omdat we nou zo gierig zijn, maar gewoon omdat je soms geen zin hebt om te betalen voor een app waarvan je niet eens zeker weet of je hem wel gaat gebruiken.

Een GRATIS alternatief is dan een goede manier om te kijken of je de betaalde app wel echt nodig hebt. In veel gevallen zal een GRATIS alternatief iets andere functionaliteit bieden, of advertenties tonen, maar wanneer blijkt dat je de app handig vindt, kun je altijd nog overstappen op de betaalde app.


Iedereen een personal trainer

Zo iets...Zoiets - De personal trainer app Fitmo

De app Fitmo is de Rolls Royce onder de health-apps. ‘A personal trainer in your pocket’, dat is de beste beschrijving voor je nieuwe digitale vriend. Het leuke is dat je online personal trainer ook in echt real life bestaat. Een sportmaatje van vlees en bloed dus, die je leert kennen en motiveert op een manier die voor jou werkt. Met Fitmo kun je makkelijk contact onderhouden met jouw personal trainer, die een schema’s voor je opstelt en jouw prestaties beoordeeld aan de hand van data, wat door de app is verzameld. Fitmo kost 8,77 dollar per maand. Voor Android-gebruikers is er momenteel een wachtlijst.

 

Maar dan voor niets...Maar dan voor niets - De personal trainer app FitStar

Vind jij 8,77 dollar per maand nog te veel geld? Download dan FitStar. Daar krijg je een gratis personal trainer! Het idee is simpel: de app vertelt je precies wat je wanneer moet doen. Er zijn zelfs video’s beschikbaar waardoor je de oefeningen alleen maar na hoeft te doen. Of je nu sterk of lenig wilt worden, of gewoon meer wilt bewegen: FitStar weet raad. Er zijn twee digitale personal trainers beschikbaar: American Football-legende Tony Gonzalez of yoga-goeroe Tara Stiles. Voor Android en Windows Mobile is er nog geen FitStar-app. Toch een gratis fit-app? Download Dialy Workouts FREE.

Eerdere Budget Mobiel App Reviews:

Géén verrassingen

Altijd een vast bedrag per maand!