OVER ROBIN MOBILE

 

Robin Mobile is ontstaan vanuit de overtuiging dat het anders kan en anders moet! Robin Mobile is ontstaan vanuit de onvrede over de manier waarop huidige mobiele aanbieders hun klanten behandelen door hen hoge tarieven in rekening te brengen als deze klant buiten de bundel gaat of over de abonnementsvorm die is gekozen.

“ Je betaalt voor onbeperkt mobiel bellen en SMS'en naar ALLE vaste en mobiele nummers in Nederland. Je betaalt nooit meer dan het vaste bedrag per maand, dus je kunt ook nooit meer buiten je bundel gaan ”

Robin Mobile is een knipoog naar Robin Hood; net als zijn naamgenoot vecht Robin Mobile tegen de gevestigde orde en het systeem dat niet transparant en zelfs op sommige punten oneerlijk is. Robin Mobile is de eerste aanbieder die hier verandering in brengt en deze misstand aanpakt door een ONBEPERKT AANTAL MB's, SMS en MINUTEN in Nederland voor een vast bedrag vanaf € 19,95 per maand aan te bieden.

Voor alle maand abonnementen geldt dat het verbruik van het aantal MB's, SMS en MINUTEN ONBEPERKT zijn in Nederland. Het enige verschil tussen de maand abonnementen is de maximale datasnelheid

Robin Mobile kan dit vaste lage bedrag aanbieden omdat zij geen duur eigen mobiel netwerk, verkoopapparaat of vaste lasten heeft en al helemaal geen groot, kostbaar distributienetwerk. Robin Mobile geeft het voordeel liever aan haar klanten, door slim, efficiënt en no-nonsensebeleid.

Robin Mobile is daarmee de eerste en vooralsnog enige SIM Only aanbieder die de zaken drastisch aanpakt en het systeem op z’n kop zet. En deze nummer 1 positie geven we niet meer uit handen.
 

NU OVERSTAPPEN?


Ontstaan van de onderneming
Het begon allemaal in juni 2012 met de onvrede die Wilfred Rottier voelde bij consumenten die voortdurend buiten hun bundel of de abonnementsvorm gaan. Dit naast het feit dat mensen überhaupt niet weten wat hun verbruik in de komende maanden en jaren zal zijn en daardoor geen idee hebben welke bundel of abonnementsvorm ze moeten kiezen. Rottier voelde dat het systeem niet klopte en drastisch moest veranderen.

Het initiële idee om een mobiele aanbieder in Nederland, werd begin 2013 concreet toen Rottier Robin Mobile oprichtte. Hij sloot een contract met netwerkaanbieder KPN voor het gebruik van het mobiele netwerk en Robin Mobile was een feit.

Wilfred Rottier is sinds 1997 actief in de telecommarkt en heeft sindsdien al heel wat verandering teweeggebracht. In 2005 ontwikkelde hij een prepaid SIM kaart waarmee je heel goedkoop naar het buitenland kan bellen. Ook dit initiatief werd gedreven door het feit dat mobiele aanbieders hun klanten veel te hoge tarieven in rekening brachten voor het bellen naar het buitenland. Ortel Mobile was geboren en in drie jaar tijd werd Ortel Mobile de meest succesvolle prepaidaanbieder in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk voor het prepaid mobiel bellen naar het buitenland tegen extreem lage tarieven.

“ Robin Mobile benadert de zaken uitsluitend vanuit het perspectief van de gebruiker en vooral niet vanuit het belang van de grote mobiele aanbieders. Eigenwijs, rebels, eigenzinnig en vernieuwend; zo kun je Robin Mobile het beste typeren ”

Als succesvolle no-nonsense ondernemer die als geen ander weet hoe verandering tot stand te brengen, gaat Rottier nu de strijd aan met alle mobiele aanbieders die hun klanten uitmelken of erger nog, exorbitant hoge tarieven te rekenen wanneer die grenzen worden overschreden. Laten we eerlijk zijn, voor heel veel mensen is de mobiele telefoon inmiddels een primaire levensbehoefte. Want we doen tegenwoordig vrijwel alles via de mobiele telefoon; sociaal contact, bankieren, social media bijhouden, parkeren, nieuws of andere informatie lezen, muziek luisteren, etc.

Robin Mobile gelooft niet in het afsluiten van langdurige contracten met mobiele aanbieders. Dit alles is in strijd met de opvattingen van oprichter Rottier over “vrijheid”, namelijk onbeperkt mobiel gebruik kunnen maken van je mobiele telefoon op de manier zoals jij dat wilt.

Efficiënt inkoopbeleid en strategische partnerships maken dat de kosten voor de klanten laag blijven, maar ook dat de kwaliteit, betrouwbaarheid en continuïteit van een hoog niveau zijn. Ook daar komen ‘gevoel en klantgerichtheid’ weer om de hoek kijken. Want in de strategie van Robin Mobile staat de klant centraal.

“ Wij snappen dat je aan het begin van de maand niet kunt weten hoeveel je eventueel mobiel gaat bellen, sms’en of internetten. Laat staan dat je hier een 1- of 2-jarig contract voor wilt afsluiten ”

Met Robin Mobile kun je een ONBEPERKT AANTAL MB'S, SMS en MINUTEN gebruiken en ontvang je veel GRATIS buitenland voordelen extra's voor het vaste bedrag vanaf € 19,95. Zijn er dan ÉCHT geen kleine lettertjes? Zitten er dan ÉCHT geen addertjes onder het gras? Heb je dan echt geen verrassingen aan het einde van de maand?

Het simpele antwoord op al deze vragen is: NEE! Je kunt je mobiel gebruiken zonder limiet in het aantal MB's, SMS en MINUTEN in Nederland! En ja, daar zijn we ÉCHT de eerste en vooralsnog enige mee in Nederland. Je bepaalt lekker zelf hoe je wilt communiceren. Vergeet aanbieders die je telkens onaangenaam verrassen en je fors laten betalen als je over je limieten van het aantal MB's, SMS en MINUTEN heen gaat.

Daarom moet het niet transparante en oneerlijke systeem drastisch veranderen. Robin Mobile is de eerste mobiele aanbieder die hier verandering in brengt. Robin Mobile doorbreekt een taboe en druist in tegen wat de mobiele aanbieders inmiddels heel normaal vinden; hun klant straffen door deze fors meer te laten betalen als de klant buiten hun bundel gaat, of de abonnementsvorm die is afgesloten, overschrijdt. Waarom zou je dit als klant accepteren? Het is tijd voor een revolutie in de mobiele telecommarkt. 

Vrijheid betekent bij Robin Mobile ook ÉCHT VRIJHEID. Daar verstaan we bij Robin Mobile ook onder dat je direct naar een andere mobiele aanbieder kunt overstappen als je niet tevreden bent.
 

Géén verrassingen

Altijd een vast bedrag per maand!
Hulp nodig?
Klik hier voor de Robin Live Chat
×