sim only abonnement

SIM Only van Robin Mobile

Bij het SIM Only maandabonnement van Robin Mobile krijg je ONBEPERKT MB's, SMS en MINUTEN. Dat allemaal voor één vast bedrag per maand!

 
 • Onbeperkt MB's binnen NL
 • Onbeperkt SMS binnen NL
 • Onbeperkt MINUTEN binnen NL
 • Nooit meer buiten je bundel
 • Maandabonnement
 • Geen aansluitkosten
 • KPN 3G & 4G netwerken
 • Gratis nummerbehoud
 • Scherpste buitenlandtarieven
 • GRATIS 100 MIN/SMS binnen de EU
 • GRATIS 100 MB binnen de EU
 • GRATIS 100 MIN vanuit NL naar vele bestemmingen

SIM Only vergelijken

Wist je dat onze klanten de SIM Only van Robin Mobile met een 9,3 beoordelen op de onafhankelijke review partner KiyOh?

Wist je dat alle Robin Mobile SIM Only consumentenproducten met onbeperkt MB's als beste zijn vergeleken in de abonnementenvergelijker van de Consumentenbond

Wil je graag nog even verder vergelijken? Bij het vergelijken van SIM Only producten kun je gebruik maken van bijvoorbeeld bellen.com, of simonly.nl Hier worden SIM Only vergelijken gemaakt op bijvoorbeeld onbeperkt INTERNET MB's, SMS en MINUTEN. 

Nummer 1 SIM Only Consumentenbond

Bestel het beste SIM Only abonnement

Nooit meer buiten je bundel gaan met de SIM Only van Robin Mobile! Met het SIM Only maandabonnement betaal je altijd hetzelfde bedrag én krijg je standaard GRATIS buitenland voordelen! Vanaf € 19,95 per maand heb je dus ONBEPERKT SIM ONLY! Kies het product dat het beste bij je past en bestel snel het SIM Only abonnement van Robin Mobile! 

 
NU BESTELLEN

 

Meer informatie:


SIM Only abonnementen zijn mobiele telefoon abonnementen zonder toestel. Bij een SIM Only abonnement moet je zelf zorgen voor je toestel.

Wat krijg ik als ik een SIM Only abonnement aanschaf?
Als je een SIM Only abonnement van Robin Mobile aanschaft ontvang je een triple SIM kaart (gewoon, Micro en Nano). Deze SIM kaart is geschikt voor alle mobiele telefoons en tablets. De SIM kaart moet eerst geactiveerd worden op de myRobin omgeving. Hierna kan de SIM Only SIM kaart in je telefoon worden geplaatst . De SIM kaart zal binnen 20 minuten op het netwerkt aangemeld zijn. Hierna kun je onbeperkt je SIM Only gebruiken.

De voordelen van een SIM Only abonnement
Vaak is een SIM Only abonnement goedkoper dan een abonnementsvorm waarbij een toestel wordt geleverd. De aanbieder van het abonnement met toestel moet namelijk ook de kosten van het geleverde toestel terugverdienen. Dat is gelijk ook de reden dat als er een toestel wordt meegeleverd, je een langdurig aan een contract vast zit. Kortom: bij een SIM Only abonnement zijn de maandelijkse kosten veel lager en zit je vaak niet lang vast aan een contract.

Voor wie is SIM Only bedoeld?
Sim Only is bedoeld voor iedereen die al een mobiele telefoon heeft of een los toestel heeft gekocht. Je bent meestal goedkoper uit door een SIM Only abonnement af te sluiten en een toestel 'los' te kopen.

Wat kan ik met een SIM Only abonnement?
Met een SIM Only abonnement kun je mobiel bellen, SMS’en en internetten. Meestal betaal je voor de losse minuten, SMS’jes en MB’s die je per maand gebruikt. Vaak worden er ook vooraf bundels afgesproken. Als je meer gebruikt dan de afspraak dan moet je vaak flink bij betalen voor je SIM Only abonnement. Dit geldt niet voor de SIM Only van Robin Mobile, want bij ons hweb je altijd onbeperkt MINUTEN, SMS en MB’s. Daarom betaal je nooit meer dan je vaste maandbedrag!
 

Géén verrassingen

Nooit meer buiten je bundel gaan!
Hulp nodig?
Klik hier voor de Robin Live Chat
×