sim only abonnement

SIM Only van Robin Mobile

Bij het SIM Only maand abonnement van Robin Mobile krijg je ONBEPERKT MB's, SMS en MINUTEN in NL en in andere EU-landen. Dat allemaal voor één vast bedrag per maand!

 
BEKIJK PRODUCTEN


   
  • Onbeperkt MB's in NL & in andere EU-landen
  • Onbeperkt SMS in NL & in andere EU-landen
  • Onbeperkt MINUTEN in NL & in andere EU-landen
  • Nooit meer buiten je bundel
  • Maand abonnement
  • GRATIS buitenland voordelen
  • KPN 3G & 4G netwerken
  • Gratis nummerbehoud

SIM Only vergelijken

Wist je dat onze klanten de SIM Only van Robin Mobile met een 9,3 beoordelen op de onafhankelijke review partner KiyOh?

Wist je dat alle Robin Mobile SIM Only consumentenproducten met onbeperkt MB's als beste zijn vergeleken in de abonnementenvergelijker van de Consumentenbond

Wil je graag nog even verder vergelijken? Bij het vergelijken van SIM Only producten kun je gebruik maken van bijvoorbeeld bellen.com, of Simonlyabonnement.nl Hier worden SIM Only vergelijken gemaakt op bijvoorbeeld onbeperkt INTERNET MB's, SMS en MINUTEN. 

Nummer 1 SIM Only Consumentenbond

Bestel het beste SIM Only abonnement

Nooit meer buiten je bundel gaan met de SIM Only van Robin Mobile! Met het SIM Only maand abonnement betaal je altijd hetzelfde bedrag én krijg je standaard GRATIS buitenland voordelen! Vanaf € 19,95 per maand heb je dus ONBEPERKT SIM ONLY! Kies het product dat het beste bij je past en bestel snel het SIM Only abonnement van Robin Mobile! 
 

 
NU BESTELLEN

Meer SIM Only informatie:


SIM Only abonnementen zijn mobiele telefoon abonnementen zonder toestel. Bij een SIM Only abonnement moet je zelf zorgen voor je toestel.

Wat krijg ik als ik een SIM Only abonnement aanschaf?
Als je een SIM Only abonnement van Robin Mobile aanschaft ontvang je een triple SIM kaart (gewoon, Micro en Nano). Deze SIM kaart is geschikt voor alle mobiele telefoons en tablets. De SIM kaart moet eerst geactiveerd worden op de myRobin omgeving. Hierna kan de SIM Only SIM kaart in je telefoon worden geplaatst . De SIM kaart zal binnen 20 minuten op het netwerkt aangemeld zijn. Hierna kun je onbeperkt je SIM Only gebruiken.

De voordelen van een SIM Only abonnement
Vaak is een SIM Only abonnement goedkoper dan een abonnementsvorm waarbij een toestel wordt geleverd. De aanbieder van het abonnement met toestel moet namelijk ook de kosten van het geleverde toestel terugverdienen. Dat is gelijk ook de reden dat als er een toestel wordt meegeleverd, je een langdurig aan een contract vast zit. Kortom: bij een SIM Only abonnement zijn de maandelijkse kosten veel lager en zit je vaak niet lang vast aan een contract.

Voor wie is SIM Only bedoeld?
Sim Only is bedoeld voor iedereen die al een mobiele telefoon heeft of een los toestel heeft gekocht. Je bent meestal goedkoper uit door een SIM Only abonnement af te sluiten en een toestel 'los' te kopen.

Wat kan ik met een SIM Only abonnement?
Met een SIM Only abonnement kun je mobiel bellen, SMS’en en internetten. Meestal betaal je voor de losse minuten, SMS’jes en MB’s die je per maand gebruikt. Vaak worden er ook vooraf bundels afgesproken. Als je meer gebruikt dan de afspraak dan moet je vaak flink bij betalen voor je SIM Only abonnement. Dit geldt niet voor de SIM Only van Robin Mobile, want bij ons heb je altijd onbeperkt MINUTEN, SMS en MB’s in NL en in andere EU-landen. Daarom betaal je nooit meer dan je vaste maandbedrag!
 
Een dilemma voor iedere bewindvoerder: het (SIM Only) abonnement voor de mobiele telefoon Op de maandelijkse kosten van de mobiele telefoon is maar moeilijk grip te krijgen en onverwacht hoge telefoonrekeningen kunnen cliënten van bewindvoerders in nog grotere financiële problemen brengen dan ze al zaten. Als bewindvoerder kun je dit risico moeilijk wegnemen, want hoe voorkom je dat mensen buiten hun bundel internetten of telefoneren en daardoor onverwacht hoge rekeningen veroorzaken? Mobiele provider Robin Mobile heeft een oplossing voor dit probleem: een SIM Only met onbeperkt MB’s, SMS en MINUTEN in NL en in andere EU-landen voor één vast bedrag per maand zodat klanten nooit meer buiten hun bundel kunnen gaan. Dus géén onverwachte kosten achteraf en dus géén risico voor het financieel beheer. Lees meer over de SIM Only van Robin Mobile voor bewindvoerders
 

Géén verrassingen

Nooit meer buiten je bundel gaan!
Hulp nodig?
Klik hier voor de Robin Live Chat
×